Rica Parken – Et bra hotell i Ålesund

Av | mars 5, 2015

Ønsker du å bo godt, eksklusivt og luksuriøst i hjertet av Sunnmøre og Ålesund, så finner du neppe noe bedre sted å legge oppholdet til enn Rica Parken Hotel. Det er et av byens største hoteller, og med en sentral beliggenhet midt i sentrum er det attraktivt både for turister og forretningsreisende. Hotellet har også et komplett tilbud til sine overnattende, gjennom god service og flotte restauranter.

Beliggenhet

Rica Parken Hotel ligger så godt som midt i Ålesund, og følgelig behøver man ikke annet enn beina for å ta seg frem i byen. I umiddelbar nærhet finner man både butikker, restauranter, utesteder og kjøpesenter. Avstanden til flyplassen er knappe 18 kilometer, og kjøreturen tar omtrent 20 minutter. Avstanden ned til havna er heller ikke lenger at man kan spasere dit til fots på noen minutter.

Rom

Rica Parken Hotel disponerer totalt 197 gjesterom av ulik standard. Trådløst internett er tilgjengelig uten ekstra kostnad på hele hotellområdet, og alle rommen er utstyrt med fasiliteter som minibar, TV og grunnleggende baderomsfasiliteter. Hotellet har svært mange ulike romtyper, og man kan velge mellom følgende: Budsjettrom, Standardrom (enkelt/dobbelt), Businessrom, Superiorrom, Juniorsuite og Suite. De største suitene i toppetasjen gir en nydelig utsikt over Ålesund by.

Fasiliteter

Hotellet tiltrekker seg mange forretningsreisende, mye på grunn av den sentrale beliggenheten, men også takket være kapasiteten. Her man ha arrangementer for hele 800 personer om gangen, og hotellet har totalt 15 møterom. Brasserie Normandie er hotellets egen á la carte-restaurant som serverer fra en variert meny. Galleri Flora er en enklere café der hotellets frokost også serveres i form av buffet. Rica Parken Hotel har også eget treningsrom som gjester kan benytte seg av. Kjæledyr kan medbringes, og frokost er inkludert i oppholdet.

Hvor kan jeg bestille hotellet?

Rica Parken hotell kan bestilles på mange forskjellige reisesider i Norge, her er noen av dem:
www.ålesundhotell.no
http://www.reisefeber.no/fly-hotell/norge/alesund
http://www.billige-hotell.no/norge/ålesund