Anbefalt hotell Tønsberg

Av | mars 5, 2015

Maritim Hotell er et av få sentrumshoteller i Tønsberg som ikke er en del av et omfattende hotellkonsern. Det er nemlig drevet av en familie, som har en årelang tradisjon med hotelldrift i det som regnes som Norges eldste by. For mange vil dette by på en koseligere og mer helhetlig opplevelse, samtidig som prisene kanskje er noe rimeligere enn andre sentrumshoteller. Beliggenheten er dessuten såpass sentral som den overhodet får blitt i Tønsberg, med gangavstand til alt fra severdigheter, butikker, restauranter og utesteder.

Beliggenhet

Maritim Hotell ligger sentralt til i Tønsberg, ikke langt fra bryggen i byen – der flere av de store hotellkjedene ligger – men heller ikke langt fra selve hjertet av byen med torget, kjøpesentre og restauranter. Etter en spasertur på knappe 10 minutter så befinner du deg i Tønsbergs handelssentrum. I umiddelbar nærhet finner du også en rekke spisesteder og utesteder, samtidig som det er enkelt å skaffe seg transport like utenfor hotelldøren. Avstanden til lufthavnen i Sandefjord er på knappe 3 mil, en kjøretur som sjeldent tar mer enn 20 minutter.

Hvor kan jeg bestille hotellet?

Hotellet kan bestilles på blant annet maritimhotell.no, Tønsberghotell.no – Overnatting, Ebookers.no, og Billigehotell.no – Tønsberg.

Rom

Rommene på Maritim Hotell holder forholdsvis enkelt standard, men samtlige er renoverte og skulle by på et godt og moderne opphold. Samtlige rom inneholder fasiliteter som TV, skrivebord, trådløst internett og grunnleggende baderomsfasiliteter. Enkelte rom har separat sittegruppe, boblebad og lignende. Man kan velge mellom følgende romtyper: Standard (enkelt/dobbelt/familie) og minisuite. De største rommene har sengeplasser til hele 8 personer!

Fasiliteter

Maritim Hotell tilbyr mange fasiliteter som store hotellkjeder ikke kan stille opp med. Parkering er gratis i hotellets egen bakgård. Romservice er tilgjengelig, og kjæledyr er velkommen på forespørsel. Det finnes også to restauranter for bespisning, der den ene er en Sushi- og wok-restaurant, mens den andre er en asiatisk restaurant med fokus på kinesisk og japansk mat. Hotellet har også møterom til disposisjon, der det er plass til maksimalt 80 personer.