Anbefalt hotell i Riga

Av | mars 5, 2015

Synes du det høres kjekt ut med egen bowlinghall på hotellet? Da legger du Riga-oppholde til Islande Hotel. Det ligger riktignok på «feil side» av elven i forhold til gamlebyen i Riga, men du bor uansett såpass sentralt at det ikke er noe problem å ta seg til severdigheter og attraksjoner til fots. Hotellet er dessuten et av de mest omfattende i den latviske hovedstaden, og har en rekke flotte servicetilbud til sine overnattende gjester, inkludert moderne rom av høy standard. Hotellet sikter seg inn mot forretningsreisende, men egner seg vel så bra for turister på besøk i Riga.

Beliggenhet

Islande Hotel ligger en spasertur på omtrent 10 minutter fra gamlebyen i Riga, som er det stedet der de fleste turister ferdes. I nærheten av hotellet er det mange grøntområder, og man kan nyte en nydelig utsikt over Daugava-elven og gamlebyen for øvrig. Beliggenheten gjør at man kan klare seg som turist i Riga kun ved å benytte føttene, mens man samtidig bor såpass «usentralt» at man unngår den verste sentrumsstøyen. Hotellet ligger også strategisk til i forhold til flyplassen, slik at kjøreturen som regel tar godt under 15 minutter med taxi. Forøvrig kan dette hotellet bestilles på mange forskjellige reisesider i Norge inkludert – http://www.billige-hotell.no, http://www.hotels.com, http://www.hotellriga.no.

Rom

Islande Hotel er med sine 205 gjesterom et av de største sentrumshotellene i Riga. Det er et moderne hotell der alle rommene er stilfullt – men enkelt innredet. Fasiliteter som TV, minibar, trådløst internett, klimaanlegg og baderomsfasiliteter tilbys på alle rommene. Man kan for øvrig velge mellom følgende romtyper: Standard (enkelt/dobbelt/trippelt), Familie, Superior, Deluxe og Suite, der både standard og pris heves i takt med nivået. Islande Hotel har fått tildelt fire stjerner og må følgelig anses som et luksushotell.

Fasiliteter

Gjester på hotellet kan nyte god mat i to ulike restauranter, en i første etasje og en i niende etasje som gir en lekker utsikt over gamlebyen mens man nyter et bedre måltid. På sommerstid kan man dessuten bruke terrassebaren i tiende etasje. Hotellet har gode muligheter for konferanser, med 3 store og moderne møterom. Eget spa er også tilgjengelig, der man gratis kan benytte seg av badstu, boblebad og treningsstudio, samt bestille massasjebehandling. Hotellet har også et omfattende bowlingsenter der man også kan spille biljard, arkadespill, synge karaoke eller slappe av i baren. Andre servicetilbud inkluderer egen parkeringsplass, trådløst internett og romservice.