Gebyrfri VISA kredittkort

gebyrfri kredittkort

De fleste betaler verken ører eller kroner for å dra bankkortet i butikkene eller på netthandel, og det samme er som regel tilfellet for et kredittkort. Derfor kan man ved første øyekast tro at det slettes ikke er noe unikt med kredittkortet Gebyrfri VISA fra Santander – men da tar man feil. Kortet er nemlig både gratis å eie, bruke og ikke minst er det ingen kostnader forbundet med det når det kommer til uttak i minibanker – også utenlands. Med andre ord er det et optimalt kort å ha med seg på reise!

Betingelser

De største fordelene med kredittkortet Gebyrfri VISA, er at det er nettopp gebyrfritt. Det betyr at du ikke betaler gebyrer på uttak i minibanker, verken innenlands eller utenlands. Det koster heller ikke noe å gjøre varekjøp, og man har hele 50 dager på å betale ned utnyttet kreditt uten at rentene begynner å løpe. Dersom man ikke rekker det, så må man regne med en rente på over 23 prosent, noe som gjør at kredittkortet ikke egner seg spesielt godt til nedbetaling over tid. Maksimal kredittgrense er på 100 000 kroner.

Fordeler og bonuser

Som du har skjønt er det altså mye penger å spare på at Santander ikke skal ha noen penger når du gjør uttak i minibanker. Dette gjør at man slipper å ta ut store bunker med sedler når man er på ferie, men heller kan gjøre det i det små. Samtidig har kortet også reiseforsikring inkludert, noe som gjør det til en helt optimal kompanjong på ferie. En avbestillingsforsikring er også inkludert dersom noe skulle skje med reisefølget i forkant av reisen, slik at noen blir forhindret fra å være med.

Andre rabatter og fordeler med et Gebyrfri VISA er under netthandel. Santander har avtaler med flere store aktører her, som gjør at du kan spare penger dersom du betaler med kredittkortet under handelen. Sammenlign også dette kredittkortet med andre kort på http://www.kredittkortinfo.no

Søke om Gebyrfri VISA

Å skaffe seg et Gebyrfri VISA tar sjeldent mer enn noen få minutter. Den eneste ventetiden du må regne med, er den tiden det tar å sende kortet med posten. For å fylle ut søknaden gjør du enkelt via nettsidene til Santander, og hvis du deretter bruker BankID for å signere gjeldspapirene, så kan du regne med at kortet går i trykken umiddelbart. Aldersgrensen for å søke om kredittkortet er 20 år, men utover dette er det ingen kompliserte søknadskrav som gjør at de aller fleste kan skaffe seg et Gebyrfri VISA.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *